Ghete croșetate

Dacă ai un ritm rapid de viață sau dacă vrei să ieși în natură, aceste ghete îți sunt necesare! 🙂

Sunt incredibil de ușoare și comode! Probabil, unicul minus al lor este că nu pot fi purtate prin ploaie. 🙂

Ghetele pe care le prezint în acest articol au fost executate la comandă pentru o doamnă cu un mod de viață foarte rapid; femeia lucrează mult și trebuie să se deplaseze rapid dintr-o parte a orașului în alta. Bun, că nu se duce pe jos 😀, dar atunci când graba te duce din urmă, încălțămintea ușoară și comodă este o necesitate! 😀 Mai ales dacă stai cam toată ziua pe picioare! Ața este din bumbac, în 3 fire, tălpile au mărimea 36.

Am filmat procesul de lucru al ghetelor și voi reveni cu un mic video cu secvențe pe canalul meu de YouTube. Însă, ceea ce poate fi menționat aici este faptul că lucrările executate cu ață de nuanțe închise la culoare, cum ar fi negru, cafeniu închis, albastru închis, se lucrează cu mult mai greu, pentru că solicită intens vederea. Uneori chiar lăcrimează ochii de la încordare!

Alt aspect al ghetuțelor este șiretul croșetat. Până acum foloseam șireturi textile, care se vând la magazin. Ele sunt ieftine și rezistente. Dar felul în care arată nu întotdeauna favorizează aspectul încălțămintei croșetate, care este mai delicat. Diferența o puteți observa în imaginea de mai jos.

Observați în stânga șiretul croșetat și în dreapta pe cel obișnuit.

Despre cum croșetez șiretul voi face o postare separată. Dacă sunteți interesați, 👉 aici este prezentată o pereche de ghete croșetate, asemănătoare cu cele din acest articol, doar tălpile și șiretul diferă.

Dar în final rezultatul ne bucură! ✨✨✨ Și atunci uităm de toate provocările pe care le-am avut în timpul lucrului!

Mai multe imagini cu aceste ghetuțe vedeți pe pagina mea de Facebook 🙂, 👉aici.

Lasă un comentariu